Midsommardag

Midsommarmorgon 2022. Vaknar (troligen) vid fyratiden av fräsch nattluft som letar sig in genom den öppna takluckan och försiktigt fågelkvitter. Ägnar en god stund åt muskeltänjande, fot-, nack- och axelmassage. Inser att jag blir mer och mer hungrig och till sist är tanken på nylagad fruktgröt med hirs och kokosmjölk helt oemotståndlig. Så jag sätter mig upp för att kravla mig ner från sängen. Hunden lyfter slött på huvudet, plirar yrvaket och undrar förvånat vad som är på gång.

Kvart i fem börjar jag göra dagens frukost, medan den uppstigande solens strålar värmer mossa och trädstammar i skogsgläntan där vi parkerat och målar dem i underbara färger.

Fruktgröten är lika god och mättande som vanligt, och vid sexsnåret är vi redo för dagens första promenad. Jag älskar att vakna i skogen. Livet är skönt och härligt!

Hoppas att du som läser också får en extra fin dag idag!

Join the Conversation

  1. Låter som om du har det ganska bra. Vi har det varmt så vi nästan smälter, men vi har ju längtat efter värmen, så jag klagar inte. Det verka mysigt att vakna upp som du. 🥰

    1. Ja det är härligt att vakna i skogen. Nästan lika varmt i skogen, men inte riktigt ändå. Däremot blev vi strömlösa till slut, och måste uppsöka betalplats för att koppla in navelsträngen och få lite intravenös energi ☺️

Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *